Reply to topic
Miért???????
Princzep
Aspirant

Reply with quote
PHRASE IN ENGLISH :
Nice to see you again, young one! What perfect timing! You defeated Bow Master Zi last time. This morning, a member of The Clan of Red-Hot Iron betrayed his own and surrendered to me. Perhaps he was deterred after you your last achievement! He has given me the information I needed to locate the leader of The Clan of Red-Hot Iron, Ghost Blade Qian. I was just about to announce the reward on the leader’s head. But you did so well last time, I offer the first chance to you. Are you up to the task? The reward is 10000 Gold.
VERSIONS OFFERED BY OTHER ACCLAIM TRANSLATORS :
Örülök, hogy újra látlak, kicsim! Mi tökéletes időzítés! Ön vereséget Bow Master Zi utoljára. Ma reggel, mely a Clan of Red-Hot Iron elárulta saját és adják meg. Lehet, hogy vissza, miután a legutóbbi eléréséhez! Ő adta meg a szükséges adatokat az I. helymeghatározásához vezetője a Clan of Red-Hot Iron, Ghost Blade Qian. Éppen announce a jutalom a leaderâ € ™ s fej. De te olyan jól utoljára, azt az első esélyt kínál Önnek. Ön még fel a feladathoz? A jutalom 10000 Gold.

ERRE MIÉRT VAN SZÜKSÉGE EZT KI FOGADJA ÍGY EL ÉS MI A RÁKÉRT ÉS EZ CSAK EGY A SOK KÖZÜL HA ILYENEK LESZNEK ENGEDÉLYEZVE SENKI NEMFOGJA MAGYARUL HASZNÁLNI EZT A PROGIT...gratulálok minden agyasnak
View user's profileSend private message
-
Princzep
Aspirant

Reply with quote
Király...Az egész Quest fordításban mindenhol ugyanilyen szintű fordítást látok.Ki az aki ezeket beküldi és ki az aki elfogadja ezeket???Nem tudom miért érdeke valakinek hogy elbassza a fordítást...Normális fordításokat küldök be olyanokat amik tényleg azt jelentik amit az angol szöveg...remélem el lesznek fogadva...
subidubi79
Aspirant

Reply with quote
Young one = kicsim ? lol Wink)))) Ha ilyenek lesznek benne akkor az elég kacifántos lesz!
Dave99999
Pupil

Reply with quote
VERSIONS OFFERED BY OTHER ACCLAIM TRANSLATORS-ba azok kerülnek, amiket beküldenek, és nem azok amiket elfogadnak. Ezt majd visszautasítják.
twinboy
Pupil

Reply with quote
amugy ne panikoljatok mar, ezert vannak a managerek Smile
unusual79
Disciple

Reply with quote
Én nem pánikolok csak várom már,hogy mikor lesz kész. Wink
View user's profileSend private messageMSN Messenger
clv192
Aspirant

Reply with quote
Azt lehet tudni, hogy ki volt az a nem is tudom kicsoda, aki sportot űzött a copy-paste párosból?? Először azt hittem, rossz a böngészőm, de másik gépen is hasonló volt a helyzet. Remélem nem kapott érte semmit (mármint pontot).
regwee
Aspirant

Reply with quote
Késői reagálás de ezek fordító progit használnak és sztem legtöbbjük nem is magyar...:S
Tőlem pontot nem kapnak csak bant XD
CSá
atapk12
Aspirant

Reply with quote
Sziasztok!!!Nekem van egy problémám a játékkal hogy nem tudok sehogysem csatlakozni mert visszaszámol de nem lép be a szerverbe és ha be is lép akkor megcsinálom a karaktert és utánna Play 9dragons ráviszem és ugyanugy kilép és kapcsolódhatok örökké ilyenkor mit kell tenni?????LÉCCI LÉCCI SEGITSETEK NAGYON KÉRLEK TITEKET!
atapka
Aspirant

Reply with quote
Sziasztok!!!Nekem van egy problémám a játékkal hogy nem tudok sehogysem csatlakozni mert visszaszámol de nem lép be a szerverbe és ha be is lép akkor megcsinálom a karaktert és utánna Play 9dragons ráviszem és ugyanugy kilép és kapcsolódhatok örökké ilyenkor mit kell tenni?????LÉCCI LÉCCI SEGITSETEK NAGYON KÉRLEK TITEKET!
Miért???????
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 8 Hours  
Page 1 of 1  

Reply to topic