![]() |
| Miért??????? |
| - |
|
Princzep
Aspirant
|
Király...Az egész Quest fordításban mindenhol ugyanilyen szintű fordítást látok.Ki az aki ezeket beküldi és ki az aki elfogadja ezeket???Nem tudom miért érdeke valakinek hogy elbassza a fordítást...Normális fordításokat küldök be olyanokat amik tényleg azt jelentik amit az angol szöveg...remélem el lesznek fogadva...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
subidubi79
Aspirant
|
Young one = kicsim ? lol
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Dave99999
Pupil
|
VERSIONS OFFERED BY OTHER ACCLAIM TRANSLATORS-ba azok kerülnek, amiket beküldenek, és nem azok amiket elfogadnak. Ezt majd visszautasítják.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
twinboy
Pupil
|
amugy ne panikoljatok mar, ezert vannak a managerek
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
unusual79
Disciple
|
Én nem pánikolok csak várom már,hogy mikor lesz kész.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
clv192
Aspirant
|
Azt lehet tudni, hogy ki volt az a nem is tudom kicsoda, aki sportot űzött a copy-paste párosból?? Először azt hittem, rossz a böngészőm, de másik gépen is hasonló volt a helyzet. Remélem nem kapott érte semmit (mármint pontot).
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
regwee
Aspirant
|
Késői reagálás de ezek fordító progit használnak és sztem legtöbbjük nem is magyar...:S
Tőlem pontot nem kapnak csak bant XD |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| CSá |
|
atapk12
Aspirant
|
Sziasztok!!!Nekem van egy problémám a játékkal hogy nem tudok sehogysem csatlakozni mert visszaszámol de nem lép be a szerverbe és ha be is lép akkor megcsinálom a karaktert és utánna Play 9dragons ráviszem és ugyanugy kilép és kapcsolódhatok örökké ilyenkor mit kell tenni?????LÉCCI LÉCCI SEGITSETEK NAGYON KÉRLEK TITEKET!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
atapka
Aspirant
|
Sziasztok!!!Nekem van egy problémám a játékkal hogy nem tudok sehogysem csatlakozni mert visszaszámol de nem lép be a szerverbe és ha be is lép akkor megcsinálom a karaktert és utánna Play 9dragons ráviszem és ugyanugy kilép és kapcsolódhatok örökké ilyenkor mit kell tenni?????LÉCCI LÉCCI SEGITSETEK NAGYON KÉRLEK TITEKET!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Miért??????? |
|
||
|
© Acclaim Games Incorporated